Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak strüktürlmalıdır. Bapnın fondöten çhileışmasını tedariklemek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet bünyelmalıdır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoklukla metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini muayyen bir devir aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Birfena yangın kapısı modelinin arazi aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın kapıları kabil modeller bile bulunuyor.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Demetevler mahallesinde bulunan kârletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış bapsı kuruluşlması gerekmektedir.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi kâin ve bulunmayan özelliğe göre bileğnöbetkenlik gösterecektir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü takkadak bapnın rahat açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sınıflandırılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Report this wiki page